„Naj nam bo topleje“

Kamin - Kamini

Portal KAMIN - KAMINI je namenjem vsem, ki jih zanimajo Kamini, njihova zgradba in zasnova. Na portalu so objavljeni tudi razni nasveti o kaminih, kateri nas usmerjajo pri sami zasnovi in izgradnji kaminov!

Električni kamini

Električni kaminElektrični kamini

Za ljubitelje romantike in zmrzljive najdražje, lahko kupite kar električni kamin.

Kaj je električni kamin?

Električni kamini so poceni, energetsko učinkovita alternativa pred drugimi stili kamina. V zadnjih desetih letih so se električni kamini razvili do točke, ko nekaterih skoraj ni mogoče razlikovati od dejanskega pravega in realnega ognjišča.

 

Večina električnih kaminov uporablja ventilator grelnika, ki je prisiljen širiti toplino po vsej sob ali prostorui, in tako širi vzorec, ki izžareva navzven iz kamina.

Toplota se prenaša znotraj ognjišča, z električnim tokom skozi vrsto kovinskih kolobarjev znano kot grelnim elementom.

 

Sodobni električni kamini so narejeni iz pravega lesa, in ti pomagajo ustvariti iluzijo prasketanje ognja v prostoru brez poceni, plastičnih videzov ognja iz pred nekaj desetletji.

Za prasketanje zvoka je integrirana avdio enota skrita znotraj samega kamina.

Večina enot se vključi enostavno z daljinskim upravljalnikom.

Električni kamini so enostavni za namestitev in ne zahtevajo večjih sprememb v samem prostoru.

Ti ne proizvajajo odpadkov, ne dima, saj in ne potrebujejo dimnika ali katero koli drugo obliko prezračevanja, drugi dejavnik, ki jim daje pomembno prednost pred plinom ali lesnim ogrevanjem kaminov je ta, da pogosto stanejo veliko manj.

Kot rezultat, so hitro postali ena izmed najbolj priljubljenih oblik notranjega ogrevanje, zlasti v stanovanju, ali v hiši!

Nastavite ga lahko tako v stanovanju kot v hiši, kamin pa vas bo grel in prikazoval učinek gorečega lesa. Manjka le še dišeči čaj in popolno zimsko praznično vzdušje je ustvarjeno.

Ena od prednosti električnih kaminov je ta, da lahko uživamo videz brez izpostavljanja ognjišča in tako je vaš dom izpostavljen nevarnosti pravega plamena.

. Osnovne modele dobite že za slabih sto evrov v vseh tehničnih trgovinah.

 

 

Video!

Kamin - Kamini

Kliknite za ogled!

Priporočamo

 

Žari

 

Kamini

Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin Kamini - Kamin